promobeeld: 'A journey to inner freedom' van Yasmina Fadli

A journey to inner freedom

TE GAST: Yasmina Fadli

Ladies, verheug je! Na het succes in het Fakkeltheater met twee uitverkochte zalen, komt Yasmina dit najaar met haar zaalshow naar Turnhout, speciaal voor vrouwen die op zoek zijn naar persoonlijke groei en empowerment. Maar mannen, wees gerust, jullie zijn ook meer dan welkom! 

Deze show brengt een inspirerende boodschap over zelfontplooiing en het overwinnen van angsten. Yasmina's boeiende verhaal zal je aanmoedigen om je eigen volledige potentieel te activeren. In haar one-woman-show neemt Yasmina je mee op een meeslepende reis waarbij humor en emotie centraal staan.

Yasmina zal je uitdagen om het leven als een spel te zien. Een spel waarin we vijf levens of kansen hebben, en als we alle vijf gebruikt hebben, kunnen we simpelweg opnieuw beginnen door een dag te wachten. Deze verfrissende mindset stelt ons in staat om onszelf te bevrijden van onzekerheden en te leven zonder enige behoefte aan bescherming of verbergen.

Of je nu worstelt met je carrière, op zoek bent naar je levensdoel of gewoon op zoek bent naar een meer vervullend leven, Yasmina zal je tips geven om je obstakels te overwinnen en je eigen kracht te ontdekken. Neem risico's, stap uit je comfortzone en benader het leven barstend van zelfvertrouwen!

Laat jezelf onderdompelen in een avond van inspiratie en zelfontwikkeling, een meeslepende ervaring die een blijvende indruk zal achterlaten.

Met Yasmina als je gids, zul je lachen, huilen en jezelf openstellen voor nieuwe mogelijkheden en perspectieven. Haar vermakelijke one-woman-show zal je helpen te ontdekken wat het betekent om jezelf volledig te omarmen. Dus waar wacht je nog op?

Koop nu je ticket voor Yasmina's zaalshow en ervaar zelf haar krachtige boodschap.

leeftijd

vanaf 16 jaar

credits

organisatie: 1Life BV