BeestIG - Propop
Propop

BeestIG (2 tot 5 jaar)

Propop
BONTE ZONDAG
BeestIG is een kleurrijk poppenverhaal voor peuters en kleuters

Een lijn
en nog eentje...
Rood, groen, blauw, geel...
En toen?
Toen kwam het beest IG.
Wauw, wat is IG mooi!
Maar ook wel heel raar en vooral heel onhandig.

In ‘BeestIG’ wordt er vrolijk op los getekend en gekribbeld. Tot een beestje tot leven komt met een slurf en vleugels en springpoten en vinnen.

‘BeestIG’ gaat over het plezier van dingen maken en ontdekken, maar evengoed over het ontdekken van wie je echt bent. In 'BeestIG' worden de allerkleinsten meegenomen op een vrolijke ontdekkingsreis langs vrolijke dames, gekke beestjes en papier en krijt.

Kunstendag voor Kinderen

In het kader van dit Vlaamse initiatief werken Turnhoutse cultuurorganisaties als de Warande, Kunst in Zicht, Propop, STORMOPKOMST... samen aan een boeiende dag vol cultuur voor kinderen. Tijdens de Kunstendag kan je in de Warande ook naar een gratis familieconcert van SAMWD Turnhout. Volledig programma vanaf oktober online.

Bonte Zondag

Tijdens een Bonte Zondag kan je kiezen uit één of twee voorstellingen en een gratis workshop. Dit seizoen op volgende zondagen: 6 oktober 2024, 17 november 2024 (ook Kunstendag voor Kinderen), 8 december 2024, 19 januari 2025, 9 maart 2025 en 27 april 2025! Ontdek hier het volledige programma.

taalniveau

credits

concept, spel, poppen: Katinka Heremans en Charlotte Alles
eindregie: Annelore Van Eyken
muziek: Rosalie Alles
gedichten: Joris Gielen
foto: Rudi Clause