Kintsugi - Machine de Cirque
Stéphane Bourgeois

Kintsugi (8+)

Machine de Cirque
  • di 29 apr 25
    20.15
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend
Duizelingwekkende prestaties, sterke emoties, poëzie, vindingrijkheid en humor

Machine de Cirque, het circustheatergezelschap uit Quebec, maakt vernieuwende en originele circusvoorstellingen. Het gezelschap combineert een hoge dosis duizelingwekkende vaardigheden met poëzie, intelligentie en humor, waarbij niemand onberoerd blijft. De gloednieuwe voorstelling: ‘Kintsugi’ luidt nu hun tienjarig bestaan in.

In ‘Kintsugi’ wachten vreemden in een bushokje weg van de wereld om ergens anders naartoe gebracht te worden. Ze weten niet wanneer ze zullen vertrekken of waar ze naartoe zullen gaan. Ze vertrouwen op externe krachten om zichzelf te verliezen en - paradoxaal genoeg - iets in henzelf terug te vinden. De mysterieuze plek wekt bij iedereen een drang naar het leven op, naar ontmoetingen en het ongewone. Een verlangen naar solidariteit, lachen en plezier. Als in een droom boetseren fragmenten uit hun verleden een nieuwe schoonheid in het leven dat hier, nu en vol schoonheid is.

in reeks: Circus Deluxe

Koop deze voorstelling in een voordelige reeks.
meer info en tickets

credits

concept: Vincent Dubé
regie: Olivier Lépine
artiesten: Anne-Marie Godin, Évelyne Paquin-Lanthier, Raphaël Dubé, Naomie Vogt Roby, Maude Arseneault, Damien Descloux, Vladimir Lissouba en Ariel Cronin