Rock Paper Pencil campagnebeeld
Teuntje Fleur

Games & Comics Festival

Rock Paper Pencil

De vierde editie van het Rock Paper Pencil Festival palmt heel de Warande in met strips, illustratie, druktechnieken en bordspellen onder het motto "Voor al uw strip- en bordspelhonger!". Het zal wel zijn zeker! 

Zoals steeds zetten we in op interactiviteit en ontdekken: workshops volgen bij een striptekenaar en nieuwe technieken bijleren of de meest recente boardgames uittesten. Sprekers uit de strip- en bordspellenwereld, expo's en spel-prototypes. Je kunt er je eigen kaarten drukken, een miniatuurfiguurtje beschilderen of jezelf inleven als personage tijdens een roleplaying game. De bib van Turnhout zet haar deuren open zodat Kaaiman een gloednieuw theaterstuk kan spelen gebaseerd op strips en bordspellen en we organiseren ook daar nog extra workshops.

Kortom: op elke editie van het Rock Paper Pencil Festival ontdek je weer meer van de wereld van strips en bordspellen in al haar facetten. Of je nu 7 of 77 bent, lezer, speler of maker.

Meer weten? Kijk dan op rockpaperpencil.be.

credits

illustratie: Teuntje Fleur

Rock Paper Pencil Festival is een evenement georganiseerd door Rock Paper Pencil met de steun van Provincie Antwerpen en Stad Turnhout.

Het festival wordt mogelijk gemaakt dankzij Stripgids, Game Brewer, Cartamundi, POM Antwerpen, De Warande, Bibliotheek Turnhout, Nationaal Museum van de Speelkaart, Knack en alle deelnemers en bezoekers.