Chivv

GOUD

Chivv + Lusho + DJ Lister + DJ Elcious + ...

Na het succes van de vorige edities is Goud terug! Bereid je voor op een avond vol urban beats en geweldige headliners, georganiseerd in samenwerking met TNG Events.

Met headliners als Chivv en Lusho die de zaal op z’n kop zullen zetten, belooft Goud een onvergetelijke ervaring te worden.
Daarnaast staan ook veelbelovende talenten uit de Kempen op het podium, zoals Wonder Keenswijk & Furagain, Kenzzo, Marvo, BOSCO, Racko, HB, Rusko en Y.B. Hustle.

Goud groeit met elke editie, en dit jaar is het jouw kans om deel uit te maken van de hiphop-evolutie in de Kempen!

 

Chivv

Chyvon Pala, beter bekend als Chivv, startte samen met Henkie T de rapformatie SBMG. De groep was mega populair en scoorde meer dan 400 miljoen streams op Spotify met tracks als 'Oeh Na Na', '4x Duurder' en 'LIT'.

In 2019 besloot Chivv solo te gaan, en dat bleek meteen een schot in de roos. Hij pakte een nummer één hit met 'Ewa Ewa' en zijn album 2 Borden, 1 Tafel stond hoog in de Album Top 100.

Zijn tweede album, Un4gettable Nights, bracht hij uit via zijn eigen label Un4gettable Music. Net als zijn eerste album kwam ook deze direct op nummer één binnen.

Met meerdere nummer 1-hits en platen achter zijn naam is Chivv klaar om de Kuub te laten vlammen.

 

Lusho

Lusho brengt een unieke sound vanuit Amsterdam, iets wat je niet vaak hoort. Zelf legt hij het zo uit: 'Ik hou van die oude Memphis-sound en UK drill. Ik heb van beide het vetste gepakt: de beats van Memphis met een drill flow. Dat is hoe ik klink.'

Het is twee jaar geleden dat hij zijn hit Zo Boos dropte. Inmiddels heeft hij met nummers als 'Low Exposure' en 'Laat me' miljoenen streams binnengehaald. Hij staat klaar om verder te knallen.

 

prijzen

Goud (6 tickets): 9 euro per persoon
Zilver (4 tickets): 10 euro per persoon
Brons (1 tickets): 12 euro

aan de kassa: 15 euro

minimumleeftijd

Wie jonger is dan 14 jaar, heeft begeleiding van een volwassene nodig om dit concert binnen te mogen. Om de minimumleeftijd te controleren kan de Warande legitimatie vragen.

Lusho