Winter Special

TE GAST: Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub ism Collectief Dichterbij
  • do 12 dec 24
    19.30 - 22.30
    de Warande, Turnhout
    Schouwburg, zittend

Op nauwelijks twee jaar tijd heeft Don Vitalski’s Legendarische DinsdagClub de spelregels van het Vlaamse cultuurlandschap serieus hertekend. Zonder mankeren iédere dinsdagavond van het jaar blijven in deze betoverende revue de sukkels en de supersterren elkaar aan een droomachtig tempo opvolgen, telkens drie uur aan één stuk door. En met de aankomende feestdagen dus ook weer in De Warande. 
 
De Desselse oude knarren van Tegeström metéén na de hemelse opera-muziek van de Turnhoutse Diana. De tangodansers van DINAMO met simultaan de standup comedy van Nigel Williams. Smoking hot burleske van de Wuustwezelse Loulou La Belle, tezamen met fakirs, prijzenquizen, doedelzakspelers en de àllerbeste afgevaardigden van Collectief Dichterbij. Dus veel aangename gekte, maar evenééns scherpzinnige letteren. Iedereen komt tot leven in de Legendarische DinsdagClub.
 
Zonder veel planning vooraf, na te zijn begonnen in een onooglijk toneelkeldertje in Anterpen, werd de DinsdagClub op een paar maanden tijds een fenomeen, met uitverkochte voorstellingen in de Bourlaschouwburg, de Minardschouwburg, het Rivierenhof, de Stadsschouwburg van Brugge. Maar in De Warande komt de Legendarische DinsdagClub werkelijk thuis. 
 
Met zelf na te spelen sterfscènes. Mét snelcursus knuffelwerpen. Mét extra mogelijkheden om, eindejaarsgewijs, ook zelf eens lekker te komen dansen en staan opvallen.

De DinsdagClub in De Warande, dat is hetzelfde als Batman Meets Superman.

credits

 Hierzo alle deelnemers van deze Winter Special:
 
Slongs Dievanongs
Herman Brusselmans
Saskia De Coster
Charel Van Gool-Orchestra
Charlotte Verdick
Jenne Decleir
Karl Van Den Broeck 
Tegeström
Johanna Bellydance Showteam
Floo
Komane
 
Lady Nimlas Tribe
Loulou La Belle
Rob Potters
Lut Van Nooten 
Wannes Cuypers
Kurt Vervloet 
Joris Gielen 
Tom Driesen 
Lotte Van Gorp 
Tango Groep Dinamo
Les Belles
 
Sinner Showgirls
Jan Fluoman
Wannes Cuypers
Diana
Sosiete Sossis
Muzerie
Shara Pleumeekers
Tristan Zonder Isolde
Vincent Voeten 
Sanne Leenders 
Janan Daniëls 
Theater Stap